avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traducator autorizat - deschidere SRL
Discuție deschisă în Traduceri

Traducator autorizat - deschidere SRL

Buna ziua,

Sunt traducator autorizat de Ministerul Justitiei pentru limba engleza. Sunt inregistrat la ANAF ca profesie liberala, am CIF insa doresc sa infiintez un SRL-D cu obiect principal de activitate traducerile. Pentru inceput doresc sa lucrez numai cu firme si sa realizez un site de unde sa poata fi preluate comenzile. Intrebarile mele sunt urmatoarele: Trebuie sa radiez CIF-ul pentru profesia liberala si apoi sa deschid SRL-ul? Pot traduce pentru propriul birou? Trebuie neaparat casa de marcat?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:07, 16 August 2016
Casa de marcat este necesara pentru serviciile catre populatie. Daca serviciile sunt facute exclusiv firmelor, nu trebuie.

Puteti lucra in paralel cu PFI si SRL. Nu stiu sa fie o interdictie in acest sens in legislatia din Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare pfa Angie_31 Angie_31 Buna seara! Mentionez ca sunt PFA si sunt traducator autorizat pe o limba straina. Este in regula sa colaborez cu alti PFA traducatori autorizati pe alte limbi ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala Kellynda Kellynda Buna ziua! Din cate am aflat cel mai indicat este sa deschid o Intreprindere Individuala pentru a putea desfasura activitatea de traducator si pe langa de ... (vezi toată discuția)
Plângere pentru o traducere oficialã greºitã Schmetterling Schmetterling Buna ziua, Ma adresez voua deoarece nu stiu ce anume sa fac intr-o problema. Asa cum se intelege din titlul este vorba despre o traducere facuta gresit. Am ... (vezi toată discuția)