avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Comunicare clasare dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Comunicare clasare dosar

Buna ziua.Am primit azi prin posta o comunicare formata din 3 pagini si o foaie jumatate de pagina pe cre scrie "in conformitate cu prevederile art 316 alin c.pr.pen va comunicam in copie ordonata cu nr de mai sus mentionat prin care s-a dispus clasarea cauzei impreuna cu copia referatului organelor de cercettare penala.Totodata va comunicam ca impotriva .....puteti face plangere in 20 de zile de la comunicare".
La sfarsit pe ultima pagina scrie ca 1 dispune clasarea dosarului ca u sunt sufiecriente probe
2 propune disjungerea cauzei in vederea continuarii cercetrilor si identificarii autorului faptei de fals priviind identitatea....

E de bine?Ce sa inteleg din asta?
Ce nu intelegeti?
Daca e bine sau nu.Eu nu am facut chiar nimic.Nu stiu de ce am fost cercetat si audiat...apoi dupa 3 ani am primit foaia asta.scrie ca dispune 1.clasarea dosarului si 2...sa cerceteze in continuare....Ce sa intamplat cu mine?mai sunt cercetat?
S-a clasat pentru o anumita infractiune si s-a disjuns pentru alta infractiune, nu oferiti suficente date pentru mai multe informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt cercetat in calitate de inculpat intr-un dosar ... Simiondan1 Simiondan1 Buna ziua! Sunt cercetat in calitate de inculpat intr-un dosar de evaziune incepand cu anul 2015 ca si complice la evaziune fiscala cu privire la 5 firme. Pe ... (vezi toată discuția)
Reluare cercetare fals DIX DIX In urma unei plangeri penale facute pentru fals si uz de fals s-a dispus neinceperea urmaririi penale fata de invinuit inainte de aintra in vigoare Noul Cod ... (vezi toată discuția)
Ordonanta clasare utilizator1c utilizator1c Buna seara , In urma cu aproximativ 2 ani firma unde lucram si pe care o reprezentam in acel judet , [ A ] a decis sa inceteze colaborarea cu firma [ B ] ... (vezi toată discuția)