avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Aplicatie - Soft pentru Administratorii de Bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Aplicatie - Soft pentru Administratorii de Bloc

Buna ziua...

Sunt Administrator de Bloc si folosesc o aplicatie "anume" pentru evidenta financiar-contabila din cadrul Asociatiilor de Proprietari / Locatari...

As dori sa va intreb : ce fel de aplicatii speciale folositi dvs, cei ce sunteti administratori de blocuri?

cu stima Robert !

*ps: exclus Office Excel !!!
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 21:45, 16 August 2016
Noi folosim ceea ce dumneavoastra excludeti: excell!
sunt cateva platforme care functioneaza prin intermediul internetului.
Ele lucreaza in sistem baze de date, ceea ce excel nu poate.
Pe acest forum se pare ca nu avem voie sa facem reclame.

Ma puteti contacta direct.
Ultima modificare: Marți, 16 August 2016
Dr.Virgil Dan Amza, Evaluator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Excel - liste de cheltuieli lupearobertmihai lupearobertmihai Buna ziua As dori sa stiu daca: 1. Este cineva care foloseste EXCEL-ul pentru intocmirea Listelor de Cheltuieli la Asociatiile de proprietari / ... (vezi toată discuția)
Organizare activitate casierie igrosu01 igrosu01 Buna ziua, In legatura cu casieria asociatiei, am citit si legea, m-am uitat si aici pe forum dar nu am gasit un raspuns clar cu privire la organizarea ... (vezi toată discuția)
Raspundere edenred in caz de furt cetatean_curios cetatean_curios Buna ziua, Ce rapsundere are Edenred fata de mine, utilizatorul cardului electronic de tichete de masa, in situatia in care cardul a fost pierdut si folost ... (vezi toată discuția)