avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... sesizare la barou a avocatului
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

sesizare la barou a avocatului

Cum si unde pot face o sesizare cu privire la un avocat care nu prea se ocupa de dosar si nici nu ma lasa ca sa vad dosarul. Mereu gaseste cate o scuza.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: florentina891 , utilizator 21:58, 16 August 2016
Nu stiu cum va poate impiedica av sa vedeti dosarul,acesta poate fi studiat la arhiva instantei.Daca faceti o sesizare la Barou tb sa precizati lucruri concrete,nu doar ,,ca nu prea se ocupa de dosar''',incercati sa purtati o discutie,spuneti-i ce anume doriti in cauza respectiva si eventual ce nemultumiri aveti.
Nu aveți șanse deloc conform relatării.

Dacă dosarul e fără probleme nu are sens sa meargă zilnic sa studieze dosarul.
Un proces simplu se poate câștiga lejer de avocat dacă știe ce are de făcut și avocatul dvs. e posibil sa știe ce are de făcut.
Va adresati Baroului din care face parte.
Ce anume considerati ca ar fi omis sa faca avocatul?
In ce mod v-a impiedicat accesul la dosar/
Daca stie ce are de facut atunci cum s-a ajuns la apel cu cauza pe jumatate pierduta - daca nu chiar toata -iar in motivatia de la tribunalul de sector se invoca lipsa unui act care act exista la dosar. Concluzia mea este ca daca vedea dosarul ar fi vazut si invocarea partii adverse ca nu exista actul si ar fi combatut aceasta in timp util. Iar de dialog nu poate fi vorba ptr ca ma respinge mereu nu raspunde la mesaje sau telefon (de care nu se poate plange ca deranjez: daca ma respinge nu mai sun si revin dupa cateva zile)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model sesizare barou ratonu ratat ratonu ratat Buna ziua, Am si eu doua doleante: Unde pot gasi un model pentru a face o sesizare la barou impotriva unui avocat? Exista un cod deontologic al ... (vezi toată discuția)
Procura leusan leusan 1) Intr-un proces in care o persoana fizica ce are calitatea de mandatar al unei alte persoane fizice a pierdut procura in original si nu are nici copia ... (vezi toată discuția)
Avocat pentru parat si reclamant leonard24s leonard24s Incerc sa fiu f explicit In cazul procesului 1 avocatul A reprezinta reclamanta X impotriva paratilor Y si Z. La o saptamana diferenta paratul Y deschide ... (vezi toată discuția)