avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Anexele din legea 18/1991
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Anexele din legea 18/1991

Buna ziua.
Intrebarea mea este ca, anexele completata de comisiile locala de aplicarea legii nr.18/1991 fondului funciar, cade sub informatiile de interes public? Adica conform Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public am dreptul
de a solicita si sa obtin copii dupa ele?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: matekevin , utilizator 11:41, 17 August 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Metodologia deschiderii unei actiuni in contencios administrativ farkastraianiosif farkastraianiosif Bună seara. Pentru că am mai scris și solicitat informații despre problema mea, acum revin cu rugămintea de a mă îndruma în vederea ... (vezi toată discuția)
Informatii de interes public bogdanmarinela bogdanmarinela Raspunde numai cine stie- vorba lu Iantu. Listele electorale si documentele care au stat la baza eliberarii titlurilor de proprietate in baza legilor fondului ... (vezi toată discuția)
Dosar reconstituirea dreptului de proprietate mihaelamariaana mihaelamariaana Unde se afla arhivate dosarele care au stat la baza emiterii titlurilor de proprietate pe baza legii 18 din 1991.In ce conditii se obtine un duplicat dupa ... (vezi toată discuția)