buna seara , la un control efectuat in actele contabile la dl. administrator de bloc am gasit nereguli. Dl. administrator a zis ca toate actele sunt in regula si nu sunt probleme ,ca toate facturile sunt platite si totul este ok, totusi cand i-am zis ca are nereguli si ca in fisa sintetica se vad clar ne achitarea unor plati si sunt penalizari, dansul refuza sa plateasca aceste plati. Va rog sa ma indrumati ce as putea sa fac ca dl. administrator sa plateasca toata suma ce o are din fisa sintetica sau doar penalitatii ce rezulta in urma ne platii a acesteia la timp.La cine ma pot adresa.Va multumesc.P.S. Dl.administrator si-a dat demisia si in urma verificarii actelor am gasit aceste nereguli
In ce calitatea ati facut dumneavoastra controlul?
Inteleg ca administratorul si-a dat demisia si apoi ati facut dumneavoastra controlul. In momentul cand administratorul si-a dat demisa sper ca a predat documentele, actele, registrele si banii din casierie daca era si casier. Acum nu intele cum sa plateasca omul facturile daca nu mai are aceasta responsabilitate. Aveti probabil alt administrator ce incaseaza si face plati acum si nu cel plecat, demisionar...
E o datorie a lui personala ori sunt datoriile asociatiei catre furnizori?
Daca detineti si exercitati atributiilr de cenzor in cadrul asociatiei de proprietari,aveti competenta sa incheiati Raport de activitate a administratorului,document pe care il comunicati oficial presedintelui de asociatie ,care urmeaza in comitetul executiv sa analizeze concluziile dv si eventual sa dispuna masurile necesare recuperarii prejudiciului constatat
Raportat la concluziile verificarilor se poate analiza inclusiv solicitarea pentru aplicarea disp Deciziei nr 3/02.12.2002 a parchetului de pe langa Curtea Suprema de Justitie