avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scadere debite munca in folosul comunitaii
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scadere debite munca in folosul comunitaii

Buna seara!As dori sa stiu daca debitele din amenzi pt care s a facut munca in folosul comunitatIi se scad prin HCL ?eu am mers pe referat de scadere aprobat de primar si sef conabil plus borderou de scadere.multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:44, 18 August 2016
Nu este nevoie de HCL odată ce s-a stabilit (prin hotărâre judecătorească) că se vor transforma amenzile în ore de muncă în folosul comunității. La referat trebuie anexate hotărârea judecătorească și dovada efectuării orelor de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare amenzi in ore munca folosul comunitatii merrlis merrlis Lucrez la primarie , compartiment impozite si taxe, am trimis proces verbale amenzi agentului constatator care le-a intocmit in vederea inaintarii catre ... (vezi toată discuția)
Amenda transformata după 12 ani în ore în folosul comunității. ... ady_deva ady_deva Amenda transformata după aproape 10 ani în ore în folosul comunității. Sint plecat din tara din 2013, după plecarea mea am primit 2 amenzi de radar de ... (vezi toată discuția)
Transformare amenzi in munca in folosul societatii vasilica53 vasilica53 Care este modalittea si documentatia necesara pentru punerea in aplicare ? (vezi toată discuția)