avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Taxa de 50 de lei pentru caine la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Taxa de 50 de lei pentru caine la bloc

Buna ziua. 1.Este legal sa imi ceara o taxa pt caine?
2.Daca da, poate asociatia sa imi ceara cat vor ei?
Tocmai ce m am mutat in chirie...si ”baietii” din asociatie imi cer 50 lei taxa pt caine X-(!! Mi se pare sau chiar e exagerat???
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: evacsiszer@yahoo , utilizator 09:23, 2 Martie 2017
Eu nu cred ca in apartamente trebuie sa locuiasca oamenii si nu animalele. Sigur ca intre vecini trebuie sa fim ingaduitori si sa intelegem singuratatea unui om batran sau necesitatea unei persoane cu handicap sa detina un catel care sa-i ajute la ceva. Dar nu maidanezi, caini de vanatoare, ciobanesc sau alti canini de talie mare.
In unele orase s-au dat HCL ce prevad anumite restrictii cu privire la cresterea cainilor in apartamente.
Cititi si materialele urmatoare ce mi se par interesante:
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
Nu exista astfel de taxe...legale.Asociatia nu are dreptul sa fie leguitor.Legile se fac in parlament.Am intentat proces taxa de caine.. sí ám castigat .Sunt organe abilitate Directia Sanitar Veterinara sí Politia,care pót amenda pe cei ai caror caine face galagie,mizerie sí nu este tinutaconform legii..Atat.Asociatia nu poate percepe taxe!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pentru animale, ca "persoane" BuneaMirela BuneaMirela Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca este legal ca Asociatia de proprietari sa ia o hotarare privind plata la intretinere pentru o persoana, aceasta ... (vezi toată discuția)
Caini de companie la bloc Elidor Elidor Buna seara, 1.Exista o lege care reglementeaza vreun fel de consum la cheltuieli de intretinere, in cazul in care ai un caine de companie? 2.Ce nr.de lege ... (vezi toată discuția)
Este abuziva taxa pentru caini la bloc? puicotina puicotina Asociatia de proprietari m-au dat in judecata pentru neplata taxei pentru caini. In cadrul asociatiei nu a fost convocata o sedinta si nici un convocator al ... (vezi toată discuția)