avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CANAL DE COMUNICARE -FTP (file transfer protocol)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CANAL DE COMUNICARE -FTP (file transfer protocol)

Buna ziua!
As dori sa stiu daca exista legislatie privind obligativitatea utilizarii FTP de catre conducerea in comunicarea cu subalternii. Care sunt legile ce prevad acest lucru, daca ele exista?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters400311 , utilizator 11:44, 20 August 2016
Protocolul pentru transfer de fişiere(sau FTP File Transfer Protocol) este un protocol (set de reguli) utilizat pentru accesul la fişiere aflate pe servere din reţele de calculatoare.

Nu stiu sa existe asa ceva,obligativitatea ca un manager sa utilizeze aceasta regula , mai ales daca va desfasurati activitatea in sectorul privat
Este apanajul angajatorului sa-si stabileasca propriile reguli privind modul de comunicare a diverselor informatii ,decizii,circuitul documentelor pe diferitele paliere ierarhice,inclusuv cele privind comunicarea top management-middle management, top management- angajati ,precum si modalitatea de acces la informatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cateva informatii vis-a-vis de stocarea datelor. multumesc anticipat. rahmud rahmud Buna ziua Puteti va rog sa imi oferiti cateva informatii despre stocarea datelor de catre isp? Nici nu vreau sa mai comentez pe marginea corectitudinii si ... (vezi toată discuția)
Pot fi tras la raspundere pentru ceea ce scriu utilizatorii pe forumul administrat de mine? tasta_ok tasta_ok Buna ziua Doresc sa imi construiesc un forum dar vreau sa stiu daca pot fi tras eu la raspundere in cazul in care un utilizator \"denigreaza\" o persoana ... (vezi toată discuția)
Certificat digital pentru schimbul de informatii (patrimven) roxanaraveca roxanaraveca Este nevoie de certificat digital pentru schimbul de informatii dintre anaf si primarii (PATRIMVEN)? Multumesc! (vezi toată discuția)