avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Cod EORI
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Cod EORI

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca pentru facturile de advertising pe care le primim de la Google si Facebook suntem obligati, ca societate, sa solicitam codul EORI de la vama. Suntem obligati sa le raportam si altundeva in afara de autoritatile din Romania?
Pentru marfuri importate in RO din UE trebuie cod EORI?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Bratescu Madalina Elena , Contabil 20:32, 19 August 2016
Facturile de advertising, sunt facturi de prestari servicii- deci nu tre sa obtineti numarul EORI. Pentru marfurile achizitionate intracomunitar trebuie sa obtineti nr EORI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am voie sa fac import/achiz.intracom?? Victorius Victorius Buna ziua, Mi am deschis recent o firma cu activitate principala 4791 - vanzari prin internet, si as dori sa aduc marfa din UE dar si din afara UE. Pot face ... (vezi toată discuția)
Achizitie marfa din de , cu factura din gb - obligatii declarative in ro gianina.gherman gianina.gherman Buna ! In cazul unei facturi de achizitie marfa emisa de firma din GB ( cod EORI cu numar GB) , dar cu marfa produsa si ridicata de transportator din Germania ... (vezi toată discuția)
Registru intracomunitar proficont21 proficont21 O societate care este neplatiroare de TVA si importa marfa in valoare de 5000 EUR din Ungaria necesita inregistrarea in Registru Intracomunitar (vezi toată discuția)