avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Probarea in instanta a existentei informatiei pe site
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Probarea in instanta a existentei informatiei pe site

Sa ma explic:
cum pot proba in instanta ca pe un oarecare site la o anumita data a fost plasata o informatie care, sa presupunem, mi-a cauzat un prejudiciu. Vorba e ca din momentul depistarii informatiei pana la data adresarii in instanta aceasta poate sa nu mai existe (a fost stearsa), atunci cum obtin asigurarea probelor, ce prezint instantei ca dovada a existentei unui text/imagini pe site?
Cel mai recent răspuns: sandac , utilizator 12:58, 26 August 2009
Puteti sa-mi dati mai multe detalii, va rog. As fi foarte recunoscator pentru o lista de pasi ce urmeaza a fi intreprinsi sau, si mai bine, descrierea anumitor probleme cu care v-ati confruntat in aceasta procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare legata de trademark si drepturile de autor ca artist a.m.g a.m.g Buna ziua, Am o intrebare legata de trademark si drepturile de autor pe care le am ca artist. Detin un website (plus retele de socializare prin care ... (vezi toată discuția)
Cum pot da in judecata un sait care imi publica imaginea fara sa-mi ceara acordul? ro22 ro22 cum pot da in judecata un cite care imi publica imaginea fara sa-mi ceara acordul? mentionez ca nu sunt persoana publica. (vezi toată discuția)
Publicare fotografie fara acordul autorului ioanon ioanon Pot actiona in instanta detinatorii unui site care mi-au preluat/postat o fotografie fara a-mi cere acordul (drept de autor al respectivei imagini)? As avea ... (vezi toată discuția)