avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... IESIRE MINOR DIN TARA CU SENTINTA DE DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

IESIRE MINOR DIN TARA CU SENTINTA DE DIVORT

Buna,ma numesc Lorena si vrea sa plec cu copilul in varsat de 11 ani in Anglia .Sunt divortata din 2010 si recasatorita ,copilul fiind din prima casatorie.Am sentinta de divort definitiva si irevocabila cu mentiunea ca" se incredinteaza minorul mamei".
INTREBAREA MEA ESTE:daca trebuie sa traduc sentinta in limba engleza si sa o legalizez sau merge doar in romana?
Va multumesc!
Daca mi-ati mai da informatii despre scoala,inscriere,alocatie etc.,in Anglia,as' aprecia!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura scoatere copil minor din tara Ceramiq Ceramiq Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pentru Turcia procura pentru scoaterea copilului minor din tara trebuie tradusa in limba turca? Este suficienta ... (vezi toată discuția)
Scoaterea copilului din tara (probleme) Catalinozaurusrex Catalinozaurusrex Buna seara! Scurt si la obiect... Ei divortati, ea in Romania iar el prin Italia. Din casatorie a rezultat un copil (9 ani). De fostul sot nu se mai stie ... (vezi toată discuția)
Calatorie in strainatate cu minor avand autoritate exclusiva laura38038 laura38038 Buna ziua, in urma divortului am obtinut exercitarea autoritatii tutelare exclusive. Daca doresc sa plec in concediu in strainatate am nevoie de sentinta ... (vezi toată discuția)