Buna ziua din nou.Ce spuneti de urmatoarea formulare:"Pe perioada preavizului,in conformitate cu prevederile Regulamentului Intern aplicabil in cadrul societatii-art.4.98 nu aveti obligatia de a presta munca,beneficiind de toate drepturile salariale,cu exceptia sporului de noapte,sporului de tura si a tichetelor de masa." Noi avem doar RI nu si CCM.Pai si art. din codul muncii?Sau faptul ca societatea e in insolventa urmeaza calea aceasta a legii 85/2014 si nu mai tine cont nici de CIM semnat in mai 2016 nici de codul muncii?
Buna ziua.Va mai rog sa-mi spuneti daca formularea din preaviz este corecta:...se reduce un nr. de posturi printre care si cel ocupat de dv..Corect era:se desfiinteaza un nr. de posturi printre care si cel ocupat de dv.?Multumesc anticipat.
Buna ziua si multumesc de raspunsuri.As mai avea o intrebare daca nu va e cu suparare de atata deranj:in preaviz se specifica 20 de zile lucratoare(nu minim)care vor decurge cu ziua urmatoare celei in care am luat la cunostinta prin semnatura si data.Azi cand am intrebat la serviciul resurse umane daca luni 29.08.2016 pot veni sa intru in posesia deciziei de concediere si a celorlalte trei acte necesare dosarului de somaj mi s-a comunicat ca mi s-a prelungit preavizul cu inca o zi.Este legala aceasta prelungire a zilelor lucratoare cu inca o zi fata de ceea prevedea preavizul?Ce presupune asta pentru mine?Multumesc anticipat.