Sunt mama unui copil de 4 ani, dar sunt plecata in strainate si sunt despartit de sot am trai doar in concubinaj, cum procedez eu am loc de munca aici si vreau sa il aduc aici la mine sal iau, tatal copilului meu nici nu are unde sa stea si numai eu pot avea grija de el sa fie bn pentru copil, pe scurt ce ma intereseaza este daca pot optine procura de la tatal copilului meu el este in tara eu sunt plecata se poate sa primesc procura pentru copil semnata doar de el asa cand voi veni in tara doar sal il iau cum se procedeaza ajutatima va rog mult va multumesc.
Buna ziua,
Daca tatal copilului este deacord cu deplasarea minorului in strainatate atunci va putea merge la un notar pentru a intocmi o procura in acest sens.
Daca tatal nu-i deacord, va trebui sa promovati o actiune in instanta prin care sa solicitati o sentinta care sa tina loc acordului sau.
Custodia totala copil
bartmarc
Sunt mama unui copil de 4 ani, dar sunt plecata in strainate si sunt despartit de sot am trai doar in concubinaj, cum procedez eu am loc de munca aici si vreau ... (vezi toată discuția)