avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura copil dat de parinte
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura copil dat de parinte

Sunt mama unui copil de 4 ani, dar sunt plecata in strainate si sunt despartit de sot am trai doar in concubinaj, cum procedez eu am loc de munca aici si vreau sa il aduc aici la mine sal iau, tatal copilului meu nici nu are unde sa stea si numai eu pot avea grija de el sa fie bn pentru copil, pe scurt ce ma intereseaza este daca pot optine procura de la tatal copilului meu el este in tara eu sunt plecata se poate sa primesc procura pentru copil semnata doar de el asa cand voi veni in tara doar sal il iau cum se procedeaza ajutatima va rog mult va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:32, 20 August 2016
Ati uitat sa ziceti daca tatal copilului e de acord sau nu sa luati copilul.
Tatal copilului poate merge la un notariat pentru intocmirea unei procuri care sa permita copilului sa iasa din tara.
Buna ziua,
Daca tatal copilului este deacord cu deplasarea minorului in strainatate atunci va putea merge la un notar pentru a intocmi o procura in acest sens.
Daca tatal nu-i deacord, va trebui sa promovati o actiune in instanta prin care sa solicitati o sentinta care sa tina loc acordului sau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia totala copil bartmarc bartmarc Sunt mama unui copil de 4 ani, dar sunt plecata in strainate si sunt despartit de sot am trai doar in concubinaj, cum procedez eu am loc de munca aici si vreau ... (vezi toată discuția)
Procura pentru copil minor andra001 andra001 buna ziua ! imi puteti spune si mie cat costa o procura facuta de tatal copilului in varsta de 5 ani pentru ca mama sa poata iesi cu copilul din tara! cu ... (vezi toată discuția)
Scoaterea copilului minor din tara alinadarian alinadarian Buna ziua.Am un copil de 1 an si 2 luni, rezultat dintr-o relatie de concubinaj. Momentan tatal copilului munceste inafara tarii. Vreau sa stiu, chiar nu ... (vezi toată discuția)