avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... uzucapiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

uzucapiune

Poate fi un impediment in dobandirea proprietatii prin uzucapiune, faptul ca nu am platit impozitul pentru suprafata pentru care invoc uzucapiunea?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:01, 20 August 2016
Neplata impozitului privita in sens strict, nu este impediment pentru invocarea uzucapiunii, insa poate fi un mijloc de proba indirect care sa opereze in defavoarea dvs., de la caz la caz.
Buna ziua,
Uzucapiunea presupune si comportamentul ca adevarat proprietar deci si plata impozitului.
Incercati sa invocati ca nu v-a fost primit. Consultati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie teren si drept de uzucapiune coscip coscip Buna ziua! Doresc sa cumpar un teren care are efectiv 488mp dar conform legislatiei cadastristul a trebuit sa treaca in documentatie 400mp cat este trecut ... (vezi toată discuția)
Gradina uitata de mostenitori! eleodorul eleodorul Buna seara!Am si eu o intrebare referitoare la o gradina care se afla in spatele casii mele,si nu mai este folosita de aproximativ 30-40 de ani(este plina de ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatarea uzucapiunii de 30 de ani fd fd in conditiile in care detin o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila de constatare a uzucapiunii pronuntata in contradictoriu cu o alta persoana ... (vezi toată discuția)