avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recuperare datorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recuperare datorie

Buna seara. Există vreo modalitate in care as putea sa-mi mai recuperez vreun ban, daca am făcut refinanțare la un credit pe care l-am avut cu fosta nevasta(ea neavand sa-mi dea jumatate in momentul partajului, astfel ca nu l-am mai declarat)?
Cel mai recent răspuns: MisteriosulDCO , utilizator 13:57, 22 August 2016
Depinde ce rezulta din acte.
Din acte rezulta ca, in 2013 am facut in credit ,in 2014 am divortat, iar in 2015 l-am refinantat.... in actele de partaj, acest credit nu este mentionat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu credit ipotecar caticatrinescu caticatrinescu Buna seara, Sunt casatorita de 7 ani, am un copil de 4 ani si jumatate. Divortule este singura cale de a merge mai departe. Problema care ma framanta este: ... (vezi toată discuția)
Partaj - datorii comune diana_sal diana_sal buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie. in urma unei casatorii de 7 ani, am divortat de sotul meu la notar. La desfacerea casatoriei nu am facut si ... (vezi toată discuția)
Obligatii legale ca si coplatitor intr-un credit de nevoi personale patea_sorin patea_sorin Buna ziua ! As dori un raspuns in urmatoarea situatie : In 2008 sotia a contractat un credit de nevoi personale, pe 10 ani, in valoare de 70.000 lei, eu ... (vezi toată discuția)