Am întrebat la ANAF cum pot scăpa de actele de la PFA și mi-au răspuns cu Legea 135/2007. Ideea ar fi că mă deranjează prin casă și aș vrea o modalitate de a scapă de dosarele PFA-ului (el fiind deja radiat de vreun an). Aș cere și control și să le pot arunca după, dar n-am văzut să existe opțiunea asta.
Pe de altă parte, am văzut că este contravenție, dacă nu le mai ai, așa că le-aș scana să le pot prezenta la control, iar dacă vor originalele, atunci pot primi bucuros amenda respectivă și am încheiat discuțiile.
Există alte metode de a nu păstra actele sau a le arhiva într-un mod legal încât să nu ținem dosarele în format fizic?
Firma radiata
bijutieru69
in decembrie am radiat un srl , stie cineva sa-mi spuna ce sa fac cu toate dosarele,cat sa le pastrez si daca trebuie sa le predau vreunei arhive?:help: (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.