avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... renuntare succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

renuntare succesiune

Vrea fratele meu sa renunte la partea de casa , terenuri , masina si cripta in favoarea mamei . Inainte vrea partaj voluntar certificate de trezorerie si actiuni sif .Se poate face asa ceva la notar ? Mentionez ca eu sunt imputernicita mamei pe problemele cu succesiunea.
Cel mai recent răspuns: Corina6 , utilizator 10:35, 22 August 2016
Fratele poate fie sa renunte la tot, fie sa accepte tot si apoi sa vanda/doneze ce-i prisoseste.
Multumesc mult .M-am lamurit si eu in cele din urma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref certificate de trezorerie Corina6 Corina6 Am dezbatut succesiunea si avem certificate de mostenitor .Nu am impartit certificatele de trezorerie si actiunile , casa , terenurile , masa si cripta. ... (vezi toată discuția)
Ref succesiune Corina6 Corina6 Se poate renunta definitiv la succesiune in termen de 1 an de la moartea persoanei sau la 2 ani ? Am dezbatut succesiunea si fratele meu vrea sa renunte la ... (vezi toată discuția)
Anulare renuntare la mostenire darek40 darek40 Buna ziua, In urma decesului bunicului meu urmata de cel al tatalui meu ne-am prezentat in fata notarului pentru dezbaterea succesiunii. Masa succesorala a ... (vezi toată discuția)