Am dezbatut succesiunea si avem certificate de mostenitor .Nu am impartit certificatele de trezorerie si actiunile , casa , terenurile , masa si cripta. Fratele meu vrea sa renuntam fara partaj in favoarea lui la certificatele de trezorerie si actiuni . Acest lucru nu inseamna renuntarea si la casa , masina , terenuri si cripta.care nu sunt partajate ? Eu m-am gandit la partajarea certificatelor de trezorerie si actiunilor , renuntarea apoi la ele in favoarea fratelui la contrapondere cu cota lui din casa si din terenuri , care sunt valori echivalente ? Ma intereseaza casa , terenurile si cripta si minim certificatele de trezorerie si actiunile.
Notarul mi-a spus ca se face partaj partial la certificatele de trezorerie si la actiuni . Si dupa acest partaj se poate renunta la ele in schimb cu cota fratelui din casa . Nu stiu care este realitatea concreta
Ref succesiune
Corina6
Se poate renunta definitiv la succesiune in termen de 1 an de la moartea persoanei sau la 2 ani ? Am dezbatut succesiunea si fratele meu vrea sa renunte la ... (vezi toată discuția)
Renuntare succesiune
Corina6
Vrea fratele meu sa renunte la partea de casa , terenuri , masina si cripta in favoarea mamei . Inainte vrea partaj voluntar certificate de trezorerie si ... (vezi toată discuția)