avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Daune
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Daune

Buna ziua!Ma adresesz d-voastra cu rugamintea de a ma indruma spre solutionarea urmatorului fapt.:Cu aprox.o luna in urma am achizitionat si utilizat un deodorant de la o renumita firma de cosmetice foarte activa in tara si in afara ei.Dupa prima utilizare insa, m-am ales cu arsuri si iritatii foarte urate care au necesitat aproape 2 saptamani de tratament.M-am adresat firmei respective , iar reprezentanta de la relatii clienti a spus ca este o problema ce se poate rezolva.Nu s-a rezolvat, in sensul ca eu am ramas cu semne , dar si cu intoleranta la folosirea compusilor din deodorant.Din partea firmei, niciun raspuns.Va rog sa-mi spuneti cui ar trebui sa ma adresez pentru a duce deodorantul la analiza si pentru a rezolva problema? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:27, 22 August 2016
Puteti sesiza ANPC
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri utilizare produs cu probleme nmele nmele Buna ziua! De curand am achizitionat un deodorant Old Spice, dupa ce l-am utilizat am inceput sa am arsuri puternice in zona in care l-am utilizat. Am fost la ... (vezi toată discuția)
Achizitie de pe internet si inselaciune gutab gutab Buna ziua Am achizitionat de pe net, [editat], un sistem de navigatie pentru masina. Sistemulma fost platit la montator. Nu am primit factura, certificat de ... (vezi toată discuția)
Comision solicitat beneficiarului tichetelor de masa mierloiuionela mierloiuionela Buna Ziua MENTIONEZ CA PE DATA DE 17 IUNIE 2015 AM FOST la o firma care are depozit angro si magazin en detail de mezeluri si carne. Am vrut sa cumpar un bax ... (vezi toată discuția)