avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... apelul incident
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

apelul incident

apelul incident se timbreaza si el?

daca vreau sa fac apel incident o data cu intampinarea, se face in cuprinsul intampinarii sau fac un inscris separat, o intampinare si un apel?
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 12:35, 22 August 2016
Apelul incident si apelul provocat se timbreaza cu 50% din taxa datorata la suma contestata in cazul cererilor si actiunilor evalubile in bani, dar nu mai putin de 20 lei.[Art.23(1)b) din OUG nr.80/2013 privind taxele judiciare de timbru].Doua inscrisuri separate:apel incident si intampinare.
Buna ziua.
BINE V-AM REGASIT !
Apelul incident se depune printr-o,, cerere proprie,,, adica intampinare proprie.Se depune o data cu apelul principal . Art.472-474 CPC. Succes ! Bote Marius.
Ultima modificare: Luni, 22 August 2016
Marius Bote, Practician in insolventa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru judiciar-apel adrianadamian2009 adrianadamian2009 Buna ziua, Am urmatoarea speta: Sunt parata intr-o actiune civila, judecata pe vechiul CPC. In cazul in care urmeaza a formula apel, am vreo obligatie ... (vezi toată discuția)
Lamurire ankalupu ankalupu ●Se va achita taxă de timbru în cuantum de 10 lei În temeiul art.23 al.1 rap.la art.15 lit.e din OUG 80/2013, punându-i-se în vedere reclamantului că, ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru - apel (confirmare) andreya1202 andreya1202 O confirmare, cu privire la cererea de apel depusa, obiectul litigiului fiind întoarcerea executarii silite, cum se timbreaza ? la jumatatea taxei de timbru ... (vezi toată discuția)