SUNT NOUA IN DOMENIU PUTETI SA MA AJUTATI , am un angajat care vrea sa intre in concediu pentru crestere copil , sotia nu lucreaza , iar el are aici la locul de munca 12 luni lucrate consecutiv , ce documente ar trebui sa intocmesc eu , k nu stiu ce trebuie facut.
MULTUMESC ANTICIPAT
1. Trebuie sa aveti rabdare sa vi se raspunda la intrebarile puse, atunci cand cineva stie si are timpul necesar.
2. - Salariatul face o cerere prin care solicita suspendarea contractului individual de munca (CIM) pentru a intra in conecdiu crestere copil (CCC) pana la varsta de 2 ani.
- Dupa aprobarea cererii (aprobare care este obligatorie) se emite decizia de suspendare a CIM, in baza art. 51(1), lit. a) din Codul muncii.
- Angajatorul mai completeaza si adeverinta tip (Anexa 2) cu veniturile nete pe cele 12 luni eligibile.
- Decizia de suspendare a CIM se inregistreaza in Revisal.
3. - Apoi salariatul depune la Primarie cererea tip si actele necesare pentru indemnizatia pentru CCC.
- Lista cu actele necesare o procura tot de la Primarie sau de pe site-ul acesteia.
4. Cele 12 luni eligibile nu trebuie sa fie neaparat la acelasi angajator, poate sa fie la mai multi angajatori.
Acte prenatal
evelina_lav
Buna ziua.Eu sunt angajata cu 4 ore la firma mea. M-am angajat si mi-am platit contributiile la stat ca sa beneficiez de drepturile mamicilor.Ce acte trebuie ... (vezi toată discuția)