avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... posesorul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

posesorul

salut, eu sunt noua aici deci daca nu am pus intrebarea unde trebuia va rog sa ma scuzati. In momentul de fata invat pentru o restanta la civil - drepturile reale si va rog daca ma puteti ajuta cu urmatoarea intrebare :
pana la urma posesor este cel care a dobandit un bun de la un detentor precar, adica nu la de la proprietar si de aceea el este un simplu posesor?
si care este diferenta intre posesor si detentor precar?
Cel mai recent răspuns: law_and_order , utilizator 14:56, 22 August 2009
multumesc foarte mult tuturor, in special apreciez raspunsul dat de trope_doi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune 30 de ani - detentie precara guest1001 guest1001 Pot sa invoc impotriva reclamantului detentia precara daca adevaratul proprietar a primit corespondenta pe adresa la care reclamantul invoca uzucapiunea de 30 ... (vezi toată discuția)
Uzucapa ioanavasileteodora ioanavasileteodora Buna ziua! As vrea sa cunosc mai multe lucruri despre termenul de \"uzucapa\" si legile cere se aplica in acest caz. Mama mea foloseste si ingrijeste un teren ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune ContSters83715 ContSters83715 Cineva a primit un teren de la ICS Mogosoaia in FOLOSINTA, pe baza de adeverinta, care sa ii foloseasca si in caz de control. Acum dupa 30 de ani este ... (vezi toată discuția)