avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte succesiune/mostenire/titluri de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte succesiune/mostenire/titluri de proprietate

Buna ziua,

M-ar putea cineva indruma catre un avocat (din Lugoj) specializat pe acte succesiune/mostenire/titluri de proprietate?

Apreciez

Cu stima
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:05, 22 August 2016
Buna seara,
Politica site-ului este de a nu promova avocati ci de a oferi raspunsuri la intrebari.
In aceste conditii va sfatuiesc sa va adresati baroului local.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune casa in construcție Roxanagul Roxanagul Buna ziua, Sunt singura moștenitoare a mamei mele care a decedat acum 2 luni. Pe lângă alte titluri de proprietate, avem si o casa in construcție, pentru ... (vezi toată discuția)
Vreau sa vand apartament cu probleme juridice AnaMariaBogdan AnaMariaBogdan Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Mama mea are mostenire de la bunica mea decedata un apartament cu trei camere, care are doi ... (vezi toată discuția)
Dosar civil slivneanu2001 slivneanu2001 Buna seara as dori sa va intreb daca ati putea sa ma reprezentati in 2 procese civile si unul cred de latura penala : 1, as dori deoarece au aparut ... (vezi toată discuția)