Buna ziua, spuneti-mi si mie , va rog, daca este obligatoriu ca o persoana juridica sa aiba cont in banca, mentionez ca am avut doi ani de la infiintare insa dupa terminarea lor plateam comisioane f mari la banca si cum nu folosim contul absolut deloc, l-am inchis.Mentionez ca am intrebat contabila daca e ok si mi-a zis ca da. In prezent un urma unor discutii cu terte persoane am inceput sa ma ingrijorez si vreau sa stiu sigur daca ar fi o problema asta. Noi avem servicii si primim numai cash. Multumesc frumos!
Cont bancar
ContSters22096
intre 2 soc comerciale a intervenit un contract; unul dintre parteneri a trecut in contract contul bancar unuia dintre asocietati, invocand faptul ca ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.