avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Este oblicatoriu ca o persoana juridica sa aiba cont ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Este oblicatoriu ca o persoana juridica sa aiba cont in banca?

Buna ziua, spuneti-mi si mie , va rog, daca este obligatoriu ca o persoana juridica sa aiba cont in banca, mentionez ca am avut doi ani de la infiintare insa dupa terminarea lor plateam comisioane f mari la banca si cum nu folosim contul absolut deloc, l-am inchis.Mentionez ca am intrebat contabila daca e ok si mi-a zis ca da. In prezent un urma unor discutii cu terte persoane am inceput sa ma ingrijorez si vreau sa stiu sigur daca ar fi o problema asta. Noi avem servicii si primim numai cash. Multumesc frumos!
Ultima modificare: Marți, 23 August 2016
cristinaelena88, utilizator
Cel mai recent răspuns: cristinaelena88 , utilizator 12:00, 23 August 2016
Nu exista o astfel de obligatie.
Daca aveti numai operatiuni in numerar, de valori mici, nu aveti nevoie de cont bancar.
Va multumesc mult, nu avem valori mari si nici nu avem atatea contracte pe cat ne-am fi dorit. O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa inchid contul firmei? distribution distribution Buna ziua, daca am o societate dar nu ma folosesc deloc de contul bancar, toate tranzactiile se fac cash, este vreo problema daca ma duc sa banca sa inchid ... (vezi toată discuția)
Cont bancar ContSters22096 ContSters22096 intre 2 soc comerciale a intervenit un contract; unul dintre parteneri a trecut in contract contul bancar unuia dintre asocietati, invocand faptul ca ... (vezi toată discuția)
Sunt pe cale să cumpăr un apartament care costă 29.000 de euro, iar vânzătorul vrea banii cash. este legală pretenția lui? manutmu manutmu Sunt pe cale sa cumpar un apartament (29 mii euro) insa vanzatorul vrea toti banii cash in EURO. Eu am toti banii in contul meu bancar in RON. E legal sa dau ... (vezi toată discuția)