avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Salariat dar am si un P.F.A.-mai platesc taxele ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Salariat dar am si un P.F.A.-mai platesc taxele aferente P.F.A?

Buna ziua,

Sunt salariat cu norma intreaga, dar recent am primit cateva oferte sa muncesc si in timpul liber si am deschis un P.F.A. Avand in vedere ca firma la care lucrez plateste deja toate darile la stat (asigurare de sanatate, pensie) eu ca persoana fizica autorizata trebuie sa mai platesc aceste impozite? Daca nu, ce actiuni trebuie sa intreprind pentru a demonstra acest lucru?

Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:31, 23 August 2016
Da, veti plati ambele contributii sociale la venitul de la pfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe angajat cu pfa Brodox Brodox Intrebari: As vrea sa stiu valoare taxelor pe care le platesc daca imi fac \"Persoana fizica autorizata\", cand trebuie sa imi platesc taxele, si acolo unde le ... (vezi toată discuția)
Ce presupune a fi pfa? ialexandru ialexandru Buna ziua, Nici nu stiu de unde sa incep dar incerc sa incerc cu inceputul. Am 26 de ani si cativa ani de experienta in IT, mai exact telecomunicatii and ... (vezi toată discuția)
Angajat ca pfa elessar elessar Buna ziua Lucrez in domeniul IT, am primit o oferta de angajare de la o firma. Problema e ca domnii respectivi angazeaza prin PFA, adica vor sa fi angajat ... (vezi toată discuția)