avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie de boala , rog raspuns urgent
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie de boala , rog raspuns urgent

BUNA ZIUA ! MAMA MEA ARE 52 ANI , ARE 25 ANI LUCRATI IN CARTEA DE MUNCA , ACUM ARE PROBLEME CU SANATATEA , E IN SPITAL , ARE PROBLEME PSIHIATRICE SI PATRONUL UNDE LUCREAZA CA MENEJERA NU A PLATIT CONTRIBUTIILE LA STAT , SE POATE PENSIONA MEDICAL IN CONDITIILE DATE IN CAZUL CA CEI DE LA COMISIA DE EXPERTIZA O RECOMANDA MEDICAL PT PENSIONARE PE CAZ DE BOALA? VA ROG DIN SUFLET SA-MI DATI UN RASPUNS URGENT ! VA MULTUMESC ANTICIPAT . PATRONUL A DEPUS LUNAR DECLARATIILE DAR NU A PLATIT !!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:58, 23 August 2009
Interventie moderator:
:offtopic:
ynocentta:
Colega noastra, Gabriela Pintea, nu a apostrofat pe nimeni. Are o mare experienta in domeniu si nu isi permite aceasta si nici sa dea un raspuns in afara cadrului legal.
Pentru a nu deruta pe useri, va rog ca asemenea intrebari sa le puneti pe mesaj privat!
Cu consideratie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are drept de pensie? lacramitza76 lacramitza76 va rog sa imi raspunda cineva daca se poate in legatura cu o problema legata de pensie:este vb despre mama mea ,nascuta in anul 1952, luna octombrie,are 11,6 ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala marilef marilef Cineva care este propus de catre medicii care-l trateaza pentru pensionare de boala, datorita diagnosticelor,care are varsta de 39 ani si 8 ani vechime ... (vezi toată discuția)
Pensie pe caz de boala conium conium Stimate domn /doamna, Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari adresate mai jos. Socru meu beneficiaza de pensie pe caz de boala (cancer) de 8 ... (vezi toată discuția)