avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... uz de folosire al unui obiect
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

uz de folosire al unui obiect

Buna ziua! am un garaj apartinand parintilor, in curtea unui unchi de-al meu decedat,iar in incinta lui isi tine lucrurile un nepot de-al concubinei acestuia.Binenteles dupa plecarea acesteia, l-am somat sa-si ia lucrurile dar nu a facut-o. Au trecut 4 ani de atunci si parintii mei ar vrea sa mute garajul la casa lor dar nu pot din cauza lucrurilor acestui individ care pretindea ca are acte pe garaj dar nu le-a aratat niciodata . Care e procedura corecta?.Pot intampina probleme?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:26, 24 August 2016
tudorhas a scris:

Nu are acte pe garaj ,dar nu cred ca e o idee buna(zic si eu), sa-i scot lucrurile in strada ca nu de alta dar cum nu sta nimeni pe acolo cu siguranta vor disparea.Si totusi sunt 4 ani de cand stau acolo si sunt lucruri valoroase.Acum stau sa ma gandesc oare are acte pe acele lucruri sau....de aceea le tine ascunse.

Nu vorba de idee buna.
Problema se pune pe drepturi si cum se pot exercita.

Daca sunt bunuri valoroase mai faceti o notificare prin avocat si ii dati termen 48 de ore.

Daca nu va deranjeaza acele bunuri le puteti lasa acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentarea succesorala in clasa a ii-a de mostenitori M_arina M_arina In urma cu o luna a decedat sora tatalui meu. Nu a fost casatorita, nu a avut copii, parintii ei nu mai traiesc. A avut 4 frati, din care doar unu mai este ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare ulterioara unui testament Relu73 Relu73 Mă numesc [editat] si sunt din Alba Iulia.Eu si fratele meu am întretinut cu bani si alte bunuri ani de zile un unchi si o mătusă care nu au urmasi si ... (vezi toată discuția)
Succesiune defunct fara copii angelica82 angelica82 Buna ziua, Unchiul meu a decedat in 22 aprilie 2016.Nu au copii si matusa mea a inceput actele de succesiune. Din partea unchiului decedat sunt 7 frati ... (vezi toată discuția)