avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită darea in plata
Discuție deschisă în Executare silită

darea in plata

buna ziua am vrut sa dau locuinta an plata si fosta sotie nu vrea banca ne a executat silit si la tribunal suntem amandoi pt plata unei sume ,e fiind si garant pt suma respectiva ea locuind in germania fiind sigura ca an germania nu o poate executa silit ,propire pe salariu este adevarat va multumesc
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 16:14, 25 August 2016
Buna ziua.Intrebarea dvs.care este de fapt ? Cu stima,Marius Bote.
daca o poate executa pt recuperare sumei .propire pe salariu ea lucrnd in germania cu forme legale
Poate fi executată silit în Germania, de către un executor de acolo, la cererea creditorului de aici.
Buna seara .
De specificat ca executarea silita se poate face doar in baza unui titlu executoriu judecatoresc , exigibil si definitiv., nu in baza oricarui act.
Cu stima, Marius Bote
Cred că intenționați să spuneți Titlu executoriu european.
Așa este, doar în baza unui Titlu executoriu European, și în condițiile legii germane.

Alte discuții în legătură

Obligatia executorului? pendre pendre Buna seara. sant angajst la o firma salarul primesc pe card. Am proprire pentru intretinere copii suma de 1230 ron am primit salar 750 , banca oprit tot ... (vezi toată discuția)
Proceduri executare silita ContSters209203 ContSters209203 Daca imprumutul este garantat cu o ipoteca (cu alte cuvinte un credit ipotecar garantat cu locuinta cumparata), se poate sari peste executare silita care ... (vezi toată discuția)
Executare prima21vera prima21vera Buna ziua, as avea si eu niste intrebari....mi-am facut un credit de nevoi personale prin anul 2004, am platit cam vreo 3-4 ani dupa care am avut probleme ... (vezi toată discuția)