avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită darea in plata
Discuție deschisă în Executare silită

darea in plata

buna ziua am vrut sa dau locuinta an plata si fosta sotie nu vrea banca ne a executat silit si la tribunal suntem amandoi pt plata unei sume ,e fiind si garant pt suma respectiva ea locuind in germania fiind sigura ca an germania nu o poate executa silit ,propire pe salariu este adevarat va multumesc
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 16:14, 25 August 2016
buna ziua nu am inteles in condiitile legi germane fiind cetatean roman cu domiciliu in germania nu se supune legilor romanesti daca sar fi intamplat invers in romania i sar sechestra tot .nu vreau sa fiu cinic dar cand vezi atata aroganta din partea unei persoane care locuieste an germania si crede ca nimeni nui poate face nimic iar noi ceilalti santem de clasa inferioara e deranjant eu am facut tot ce am putut pt darea an plata platit avocat plus toate documentele care mi -au fost cerute si mam trezit cu refuzul ei ,banca fiind de acord cu darea in plata i-am cerut doar o procura nimic mai mult nu vrea ce as putea sa fac sa fac partajul duraeaza cam un an si nu am nici bani sa las totul si banca sa ma urmareasca toata viata sa ma oblige sa lucrez la negru nu e bine ce as mai putea face va multumesc.
Executarea sa face în Germania, evident că se aplică legea germană. Dacă se va vinde imobilul, prin executare silită, puteți să cereți constatarea stingerii creanței, bazat pe prevederile legii dării în plată. Cam tot aia este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia executorului? pendre pendre Buna seara. sant angajst la o firma salarul primesc pe card. Am proprire pentru intretinere copii suma de 1230 ron am primit salar 750 , banca oprit tot ... (vezi toată discuția)
Proceduri executare silita ContSters209203 ContSters209203 Daca imprumutul este garantat cu o ipoteca (cu alte cuvinte un credit ipotecar garantat cu locuinta cumparata), se poate sari peste executare silita care ... (vezi toată discuția)
Executare prima21vera prima21vera Buna ziua, as avea si eu niste intrebari....mi-am facut un credit de nevoi personale prin anul 2004, am platit cam vreo 3-4 ani dupa care am avut probleme ... (vezi toată discuția)