avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... POPRIRE PENTRU PENSIA ALIMENTARA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

POPRIRE PENTRU PENSIA ALIMENTARA

BUNA ZIUA,

Vă rog, sa-mi spuneti daca pentru obtinerea ordinului de poprire pentru pensia alimentara am nevoie de avocat si dacă trebuie să plătesc taxă de timbru.
Vă multumesc,
O mamă
poprirea se disune de catre instanta odata cu comunicarea hotararii catre parti. pentru a se istitui poprire este necesar ca instanta sa cunoasca datele tertului poprit(ale firmei). nu se face prn avoct. toate cele bune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat costa taxa de timbru ptr actiunea de validare a popririi? netie netie Intentionez sa deschid actiunea de validare a popririi tertului ,pentru pensia de intretinere restanta.Tertul (este chiar fostul sot) si s-a opus executarii ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nou al platitorului de pensie alimentara refuza plata pe motiv ca adresa instantei de poprire a fost emisa pe numele primului angajator silver1101 silver1101 Va rog sa ma lamuriti si totodata sa ma ajutati, daca e posibil sa gasesc rezolvare la o problema: - am fost informata, de catre fostul sot, platitor de ... (vezi toată discuția)
Cod procedura civila - divort laur77ro laur77ro Pe data de 24.09.2010 s-a admis cererea pentru desfacerea casatoriei in sedinta publica. Am primit comunicarea astazi (06.12.2010) prin Posta Romana. ... (vezi toată discuția)