avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie executare, cerere instanta imposibil de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie executare, cerere instanta imposibil de indeplinit

Sunt implicat intr-un proces colectiv ( cateva zeci de persoane) cu o banca iar aceasta a facut contestatie la executarea silita pe care avocatul nostru , in urma unei decizii definitive si irevocabile , a initiat-o impotriva bancii.
Problema este ca judatoarea a cerut , tuturor celor care au demarat aceasta actiune de executare silita , contractele de credit si din pacate avocatul nostru a facut o greseala in sensul ca nu a verificat daca toti cei care sunt in proces au disponibilitatea sa mearga mai departe. Concret nu putem aduce la urmatorul termen de judecata TOATE contractele de credit asa cum a cerut judecatoarea.

Intrebare: Se poate merge mai departe in acest proces doar cu cei care aduc contractele de credit sau judecatoarea poate amana la nesfarsit acest dosar,asa cum spera banca, pe motiv ca nu toti cei care au initiat actiunea au contractele de credit la dosar?
Cum se poate iesi dintr-o situatie de acest gen?
Multumesc!
Teoretic, atunci cand a fost initiata prima actiune impotriva bancii, au fost depuse acele contracte de credit pentru ca altfel nu cred ca se admitea actiunea.
Mergeti la acel dosar si faceti copii de pe contractele care lipsesc.
Sunt curios! Dacă aveți un avocat, plătit serios, din comisioanele de succes mai mari cu mult decât dobânda băncii, de ce nu îl întrebați pe el ? Este plătit să vă răspundă.
Dacă este într-adevăr un proces colectiv, adică în înțelesul strict juridic al termenului, neîndeplinirea unei obligații duce la suspendare.
Ilie1111 a scris:

Sunt curios! Dacă aveți un avocat, plătit serios, din comisioanele de succes mai mari cu mult decât dobânda băncii, de ce nu îl întrebați pe el ? Este plătit să vă răspundă.
Dacă este într-adevăr un proces colectiv, adică în înțelesul strict juridic al termenului, neîndeplinirea unei obligații duce la suspendare.

Poate ca intrebarea este adresata chiar de catre avocat.
B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere contestatie executare silita mmm898 mmm898 Sunt intr-un proces colectiv cu o banca. Avocatul care ne reprezinta, in urma unei hotarari definitive si irevocabile a ICCJ, a initiat executare silita ... (vezi toată discuția)
Executare silita- cerere pt incuviintare depusa la mai multe judecatorii MihaelaZburatura MihaelaZburatura Buna ziua, As dori sa va adresez o intrebare. In 2010 am cerut un credit de la o banca. Acesta mi s-a acordat, am platit o perioada de cateva luni ratele ... (vezi toată discuția)
Intrerupere perimare executare silita prin act procedural efectuat de un tert alexioan alexioan Buna ziua ! am un imobil care face obiectul unei urmariri silite de catre creditorul x. banca la care aveam un credit ... (vezi toată discuția)