avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... tatic in postnatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

tatic in postnatal

daca mama este pensionata pe caz de boala si nu vrea sa renunte la pensie din diverse motive,are tatal dreptul la concediul ptr crestrea copilului?multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 August 2009
quartz, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 15:18, 22 August 2009
taticii nu au cum sa ia concediu postnatal, pentru ca nu au nascut ei. :">

Dar pot lua Concediu pentru cresterrea si ingrijirea copilului pana la varsta de 2 ani, daca au conditiile de satgiu necesare pentru acordarea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

5 zile libere pt nastere numai pt tatici? ck ck Cf Codului muncii \'salariatii\' au dreptul la 5 zile libere platite pentru nasterea copilului. Sunt mamica si in continuarea concediului maternal as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Renuntare la postnatal mony mony Este posibila renuntarea de catre o salariata care a nascut , la concediul postnatal si intrarea direct in ingrijire copil in varsta de pana la 2 ani? Este ... (vezi toată discuția)
Tatal, obligat la concediu crestere copil?! D3ya D3ya Buna ziua, As vrea sa stiu cand isi poate lua tatal luna de concediu crestere copil obligatorie. Eu am intrat in concediu prenatal la 1 septembrie, urmeaza ... (vezi toată discuția)