Da, prim procurorul nu a raspuns in termen si eu am facut plangere la judecatorie si am trimis documente, probe, ca pentru un dosar. De aceea am zis asa, stiu ca nu are numar pe portal dar asa am numit eu plangerea.
Deci o trimit ei la judecatorie sau eu trebuie sa fac o alta cerere si unde sa o fac? Nu vreau sa mai copiez iar sute de pagini si DVD, M-au ametit de cap. Desi nu este prevazuta de cod, lipsa raspunsului e ca un raspuns negativ, nu?
of, of, of...
Multumesc. Mult.
Nu, domnule trandafir, am spus de la inceput ca datele despre persoane, institutii si altele nu sunt cele reale, tocmai pentru a nu incalca regulamentul forumului. SI la care 20 de zile va referiti cand chiar parchetul nu a respectat nici un termen, dle. trandafir???
Adica legile sunt doar pentru prosti?
Am actionat dupa lege si termene, nu va faceti probleme, va rog raspundeti la intrebarea mea.
Deci eu trebuie sa fac o alta plangere la judecatorie? De ce sa fac una noua cand am facut si au trimis-o aiurea la parchet?
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Dacă va referiți la plangere împotriva soluției procurorului depunerea plângerii va atrage și anexarea dosarului de la parchet cu tot ce se afla în el.