Va voi expune situatia mea si trag sperante ca o fi vreun om cu inima si buna stiinta sa ma indrume ce sa fac. Voi expune date si fapte, fara mentionare de nume sa nu incalc regulamentul forumului
02.2016 - sunt amenintat cu bataia si mi se aduc in public insulte atat mie cat si unui procuror
- inregistrez totul cu o camera video si detin proba
02.2016 - fac plangere penala depun la parchet cu proba video si indicare martori care se vad pe inregistrare
04.2016 - mi se comunica clasarea pentru ca fapta nu exista(!) si ma pune parchetul sa platesc 1000 lei cheltuieli judiciare pentru asa zise cercetari la fata locului pe care nimeni nu le-a intreprins, ca m-ar fi chemat si pe mine 05.2016 - la 20 de zile, fac plangere impotriva ordonantei de clasare la prim procuror, trimit cu recomandata
07.2016 - Nici un raspuns de la dl, onorat prim procuror, vazand ca nu raspunde, fac plangere la judecatorie impotriva ordonantei de clasare
07.2016 - judecatoria trimite la parchet plangerea mea si de abia in 28.07.2016 - primesc raspuns - cerere INADMISIBILA - de la prim procuror, inadmisibila desi termenul de raspuns era demult trecut, nici nu stiu de ce s-au mai obosit sa scrie
01.08.2016 - fac o noua cerere la judecatorie in care le cer insistent sa ia dosarul cu plangerea mea de la parchet unde il trimisesera fara sens si sa il judece un judecator, explicatia fiind ca plangerea era adresata judecatoriei nu parchetului care oricum a incalcat orice lege prin lipsa raspunsului in termenul legal si din cauza ca nu mai doresc sa dau alti bani pe copii si scrisori si DVD-uri proba odata ce ele exista in acel dosar transmis de judecatorie aiurea la parchet.
Deci, ce pot face sa fie trimis de la parchet la judecatorie dosarul meu va rog?
Multumesc.
Deci, pe langa faptul ca ei
1. Au trimis ordonanta de clasare fara data si fara confirmarea primirii
2. Nu au raspuns in termen legal si raspunsul este aiuritor de inelocvent si nefondat
Ma aflu in situatia in care nu mai stiu ce sa fac odata ce chiar prachetul nu respecta legea.
Cum sa fac sa fie transmis dosarul de la parchet la judecatorie fara sa mai intocmesc si trimit un alt dosar cu probe si multe documente?
Eu din cate citesc inteleg asa, plangerea impotriva ordonantei de clasare nu a fost rezolvata in termenul legal de 20 de zile si dvs intemeiul art.340 alin.2 ati depus plangere la judecatorul de camera preliminara, ceea ce este perfect legal.
Ati mentionat in plangere adresata judecatorului, faptul ca ati depus anterior plangere impotriva ordonantei de clasare la prim procuror si nu v-a raspuns in termenul de la art. 338 ? ati atasat dovezile privind data comunicarii ordonantei de clasare si data la care ati depus plangerea prim-procurorului?
Ati indicat in plangere toate datele de indentificare ale dvs, numarul ordonantei pe care o atacati, numarul de dosar, motivele plangerii ?
Parerea mea este ca judecatorul nu a inteles ca ati parcurs si etapa plangerii la prim procuror si a trimis pe cale administrativa dosarul inapoi la parchet.
Problema este ca a lasat sa expire termenul de introducere a plangerii impotriva ordonantei de respingere ca inadmisibila. Chiar daca prima plangere a fost trimisa pe cale administrativa la parchet din greseala, nu avea rost sa revina cu adresa la instanta din moment ce prima si singura plangere formulata oricum ar fi fost respinsa ca ramasa fara obiect din moment ce prim-procurorul a raspuns ulterior formularii acestei plangeri.
Plangere penala !?
tutu12
In urma unei plangeri pe art. 307 C. penal , avand o rezolutie NUP ( fapt des intalnit in Parchetele tarii ) , ca asa stiu domnii procurori sa interpreteze ... (vezi toată discuția)