Daca va doriti problemele lui eusaisapte, procedati dupa cum va sfatuieste el. Problemele sale nu sunt un secret pentru cei de pe acest forum, vedeti mesajele scrise de el in trecut.
Vreti sa va bateti singur cuie-n talpa? Perfect, noi nu va putem opri.
La ce va referiti mai concret cu cuiele in talpa si cine sunteti "noi"?
Astept sa im spuneti, ca sa pricep, altfel, nu pare decat o amenintare fara suport a unor pericole iminente dar necunoscute de mine. Cine tot forumul stie? Eu nu fac parte din forum, ca nu stiu... Omul acesta, eusaisapte, nu bate campii cum vreti sa sugerati dvs., vorbeste la obiect si cu temei legal.
Chiar nu stiu cazul lui.
Ce stiu insa cu siguranta este ca Romania e tara in care m-am nascut, sunt cetatean roman si am drepturi pe care toti golanii institutionalizati mi le incalca si nimeni nu face si nu zice nimic decat inghit cu totii.
De ce? Pentru ca sunt slabi si lasi !
De aia a ajuns aceasta tara in halul asta si noi bataia de joc a tuturor.
:offtopic: Interventie moderator:
@BFX2 daca ati fi citit Regulamentul la recomandarea mea, ati fi citit chiar in prima fraza ca "Discutiile din forum nu reprezinta consultanta juridica." Prin urmare, este dreptul ORICUI sa va raspunda la problema dvs. iar dvs. nu aveti dreptul sa JUDECATI persoanele care va raspund. Dreptul dvs. este a va INFORMA asupra posibilelor rezolvari ale problemei. Este la latitudinea dvs. daca doriti sa urmati sfaturile primite pentru ca "o faceti pe propriul dumneavoastra risc" asa cum spune Regulamentul.
Prin urmare, am rugamintea ca dvs. sa postati numai in legatura cu subiectul deschis de dvs. Orice alte critici vor fi sterse. Multumesc.
"Noi"=contribuitorii acestui forum.
Mesajele lui eusaisapte sunt publice, v-am invitat sa le cititi. De acolo am aflat ce necazuri are.
Problema lui e ca citeste texte legale in mod anarhic, nu tine cont despre ce se refera ele, ia un citat care se aplica intr-un anume context si-l baga cu forta in alt context, dandu-si singur sfaturi juridice care, dupa cum singur a scris, i-au produs necazurile pe care le-a impartasit pe forum.
Din ce am vazut pana acum, in cazul meu, nu a batut campii. E singurul care a inteles si a raspuns la intrebarea mea, ce se face in cazul in care maria sa, prim procurorul, nu raspunde la plangerea impotriva solutiei subordonatului sau. Din pacate nu am timp sa citesc ce a scris eusaisapte dar voi citi intr-o zi. Din context sau ba scoase, vad ca omul misca ceva, in comparatie cu majoritatea romanilor care tac, lasa capul in jos si inghit. Asta e de laudat, domnule Georgescu. Niciodata nu vom scoate Romania din marasm daca vom continua cu "capul plecat sabia nu il taie" si nu vom fi uniti.
Credeti dvs. ca procurorii si judecatorii si alti magistrati si politisi ar mai sfida uneori legile, in defavoarea cetatenilor, daca fiecare dintre noi am face ceva sa stopam asta? Va spun eu ca nu.Discutia e foarte lunga si chiar nu am timp de ea.
Din pacate, trebuie sa trimit pe banii mei a treia oare plangerea la judecatorie impotriva solutiei nesosite a prim procurorului, pe banii, timpul si energia mea.
Sunt prea putini care iau atitudine in Romania, aproape de zero, asta e problema mea, nu merit sa traiesc astfel.
Pagina 4 din 5
Du-te la pagina
1
2
3
4
5