avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Inscriere CF
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Inscriere CF

Buna, imi puteti spune va rog daca pot sa inscriu in CF un proces inregistrat la CEDO?

Din ce am citit se poate - si trebuie facut - daca procesul vizeaza direct imobilul.
Asa este si cazul meu. Procesul pornit la CEDO este pentru acel imobil.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 09:35, 7 Septembrie 2016
Stimată doamnă,

Eu aș spune că nu. Mai ales că văd, din postările dvs, că, în acest moment, din punct de vedere juridic dvs nu aveți o ,,cauză,, la CEDO. Va trebui să înțelegeți că, până la comunicarea oficială a cauzei către Guvern și trecerea în faza a doua a procedurilor, cauza nu este publică și nu are efecte, din acest punct de vedere.

Cu stimă.
Va multumesc pentru raspuns, cu toate acestea avocatul nostru a spus ca in cazul in care Cadastrul respinge cererea - in baza motivarii respingeri - va formula o cerere de chemare in judecata. El se bazeaza pe faptul ca impobilul este al nostru si tot noi suntem cei ce dorim inscrierea (...).

Acum o alta intrebare legata de cele mentionate the dumneavoastra, nu stiti cam cat dureaza pana la cumnicarea oficiala a cauzei catre Guvern? Vom stii si noi cand se va intampla acest lucru (primim notificare sau altceva ....)

Va multumesc!
Stimată doamnă,

Sincer, chiar nu pot durata analizării cauzei dvs. Pot trece chiar mai mulți ani până cănd primiți o comunicare oficială, vorbind, evident, despre ipoteza în care cauza dvs a fost înregistrată de CEDO și nu ați primit o decizie de respingere în principiu a sa.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faza preliminara cedo Alabastru2015 Alabastru2015 Buna ziua! Cine imi poate spune care sunt urmatorii pasi dupa ce se pierde un recurs? Curtea de Apel si...dupa aia? Care este faza preliminara CEDO? Am ... (vezi toată discuția)
Decizie cedo piemu piemu poate cineva sa-mi spuna vre-un Web sau vre-o adresa internet unde se poata vedea decizile cedo la zi ? dat fiind faptul ca nu mai am avocat care sa ma ... (vezi toată discuția)
Durata proces cedo oancon oancon Care este termenul in care CEDO se pronunta in legatura cu admisibilitatea unei plangeri? (vezi toată discuția)