avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cererea formulata conform Legii nr.9/1998
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cererea formulata conform Legii nr.9/1998

In primul rand nu stiu daca am postat bine aceasta problema, daca nu va rog sa mutati acest post.
Am primit confirmare ca mi se da banii conform legii nr. 9/1998 ca mi se va face plata pe cont deschis.
Am inteles ca am nevoie de o cerere pe baza acestei legi... ce ar trebui sa cuprinda o astfel de cerere ?
Si aceasta cerere trebuie trimisa primariei ?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 00:11, 23 August 2009
Cine v-a anuntatpe dvs ca primiti acei bani? Ati completat si trimis dosarul? Vad ca sunteti total pe langa problema! Va explic exact ce presupune un dosar pe legea 9/1998 republicata!
Legea 9/1998

Acte necesare:

- Cerere

- Situaţia româno-bulgară privind averea imobiliară abandonată statului Bulgar (acest înscris se eliberează de către Arhivele Naţionale, b-dul Elisabeta nr.29, sector V Bucureşti, prin cerere trimisă recomandat cu confirmare de primire) în original;

- Tabel cu recoltele neculese, abandonate statului bulgar (acest înscris se eliberează de către Arhivele Naţionale, b-dul Elisabeta nr.29, sector V Bucureşti, prin cerere trimsă recomandat cu confirmare de primire) în original;

- Tabel cu imobilele din mediu urban, abandonate statului bulgar (acest înscris se eliberează de către Arhivele Ministerului de Externe, aleea Modrogan nr.14 Bucureşti, sector 1, prin cerere trimisă recomandat cu confirmare de primire - numai pentru cei care au abandonat case în oraşele Turtucaia, Silistra, Balcic, Bazargic);

- Copia Titlului de proprietate eliberat în temeiul Legii 18/1991 pentru reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor provenite de la autor– dacă este cazul;

- Copia Titlului de proprietate (sau adeverinţă de la primărie) eliberat(e) în temeiul Legii 169/1997 şi a Legii 1/2000 pentru reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor provenite de la autor - dacă este cazul;

- Declaraţie notarială (se primeste la prezentarea înscrisurilor solicitate) – model ?

- Contract de vânzare-cumpărare, încheiat între statul român şi colonistul - în original… -în judeţul…………………. comuna……………. sat ……………………, în perioada anilor 1942-1947, la recolonizare (acest înscris se eliberează de către Arhivele Naţionale-filiala Prahova str.ªtefan cel Mare nr.121 prin cerere, sau după caz Arhivele Naţionale –filiala Tulcea, calea Isaccei nr.123, sau de arhiva judeţeană pe raza căruia a fost colonizat)

Următoarele acte de stare civilă, în copie:

- Buletin sau carte de identitate pentru moştenitorii legali, până la gradul IV inclusiv (strănepoţi);

- Certificat de naştere pentru moştenitorii legali, până la gradul IV inclusiv (strănepoţi);

- Certificat de căsătorie pentru moştenitorii legali, până la gradul IV inclusiv (strănepoţi), - numai pentru persoanele căsătorite de sex feminin;

- Alte menţiuni (certificate de deces ale autorilor – dacă este cazul).

SUCCES!
:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 9/1998 abrogata sau suspendata? mig09 mig09 Buna seara.as vrea sa stiu daca legea 9/1998 este abrogata sau suspendata.socrii mei au venit din Bulgaria in 1940.din motive subiective,nu au completat ... (vezi toată discuția)
Pensie pt proprietati abandonate in bulgaria patricial patricial Buna ziua, Mama mea s-a nascut in Bulgaria si am auzit ca poate sa obtina o pensie din Bulgaria pe baza proprietatilor pe care bunica mea le-a avut in ... (vezi toată discuția)
Mostenire pierduta tantareanu tantareanu Buna seara, va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. Tatal meu a decedat in 1997, mama lui cand el avea 12 ani si tatal cand el avea 10 ani. Bunicul ... (vezi toată discuția)