avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii compensatorii oferite de societate pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii compensatorii oferite de societate pentru concediere colectiva.

Buna ziua.Societate in insolventa,salarii compensatorii se acorda ,in luna august 2016 29 sau 30 decizie de concediere,in luna septembrie.Cand imi sunt virati banii in cont?Septembrie sau octombrie?Multumesc anticipat de raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:27, 25 August 2016
Codul Muncii prevede posibilitatea de a beneficia de compensatii în condiţiile prevăzute de lege şi de contractul colectiv de muncă aplicabil.

De asemenea, acordarea salariilor compensatorii este posibila si daca este prevazuta in c.i.m. sau in reg.intern al angajatorului.

In lipsa unor astfel de prevederi , angajatorul nu are nicio obligatie in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma care intra in insolventa Victorina20 Victorina20 Buna ziua, in momentul de fata lucrez la o firma care intra in insolventa (nu stiu daca s-a depus dosarul sau nu pentru ca nu ni se spune) as dori sa stiu in ... (vezi toată discuția)
Inchidere filiala firma-implicatii angajat alexandru1206 alexandru1206 Buna ziua. Lucrez la o firma multinationatioanala care are o filiala si in Romania. Firma din informatiile mele doreste sa inchida filiala din ... (vezi toată discuția)
Obligativitate acordare salariu compensator adrianabresug adrianabresug pe data de 30 ian am incetat CIM al unui salariat cu art 65 alin 1 .va rog sa imi spuneti daca salariul compensator este obligatoriu ?In CCM la nivel de ... (vezi toată discuția)