avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Liberare conditionata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Liberare conditionata

Buna ziua sotul meu este condamnat la giurgiu pt conducere fara permis iar astazi a avut instanta raspunsul a fost urmatoru 25.08.2016
Ora estimata: 08:30
Complet: CAM5
Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: Stabileşte pronunţarea la 30.08.2016
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării 25.08.2016
Nu stiu ce urmeaza?are sanse sa fie eliberat?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:27, 27 August 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Daca vroia sa ii respinga liberarea ar fi facuta imediat.
Daca a amanat pronuntarea e posibil sa aiba sanse.
Inseamna ca judecatorul are ceva nelamuriri si inca nu stie ce sa decida.

De regula se hotareste rapid in astfel de procese daca procesul se desfasoara destul de clar si apararile sunt eficiente.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 August 2016
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare pronuntare Raysa1983 Raysa1983 Un dosar penal pt conducere cu permisul suspendat: 19.06.2017 Ora estimata: 08:30 Complet: P 08 CP Tip solutie: Solutia pe scurt: Document: ... (vezi toată discuția)
Amânare iniţială a pronunţării- prin mijlocirea grefei? ... Roberrrt Roberrrt Amânare iniţială a pronunţării- prin mijlocirea grefei? Ce inseamna ? Buna ziua, acum ceva timp mi s a luat permisul la trecerea cu cale ferata am ... (vezi toată discuția)
Daca se poate o lamurire la aceasta bataie de joc. zmihai58 zmihai58 In speranta ca se intelege din cele de mai jos, este vorba de un restant la intretinere care de doi ani nu a achitat un leu.unde pot depune o plangere. Nr. ... (vezi toată discuția)