- rog raspuns - Sunt un candidat admis intr-o facultate la buget. Daca ma retrag din facultatea aceea cu intentia sa urmez o alta facultate, este legal sa primesc o suma de bani din partea celui care va beneficia de retragerea mea? -multumesc.
Corecta precizarea colegei m_ella2005, in caz de retragere a unuia dintre studenti , cel admis la fara taxa , nicidecum , nu va putea fi obligat a returna o parte din bani celui care nu doreste a mai urma cursurile acelei facultati.
- stiu ca nu este obligat sa platesca, dar nici eu nu sunt obligat sa ma retrag. Daca ma retrag, el/ea trece la buget si este avantajat/a, iar in schimb ar putea plati ceva pentru avantajul pe care i-l creez. Daca plateste ma retrag, daca nu, nu. Vreau sa stiu doar, daca legea interzice sau nu asa ceva.
Daca va intrebati daca "este legal" inseamna ca va e teama de urmarile unei ilegalitati, si stiti ca cel care va intra la "fara taxa"ar putea sa va reclame si sa va invinuiasca de aceasta conditionare! Daca mie mi-ati face o astfel de propunere eu asa as proceda! As gasi eu o incadrare...poate santaj?