avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... acident auto
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

acident auto

buna..am fost implicat intrun accident auto cu o victima...vina nu mia aparrtinut asa consider eu dar totusi victima a depus 130 de zile de ingrijiri medicale.daca se decide cupla comuna,asiguratorul il va despadugi pe cel lovit?(mentinez ca conduceam masina de firma ).daca il va despagubi ,asiguratorul ma poate da in judecata apoi sa mai recupereze si bani de la mine?
Cel mai recent răspuns: flokeke , utilizator 19:08, 29 August 2016
Dacă ați fost sub influența băuturilor alcoolice, vă puteți aștepta la pretenții de la asigurător.

Succes!
nu..nu am fost sub influenta bauturilor alcolice...ar mai fi alte cauze pt ca asigurarea sa nu despagubeasca sau sa vrea api banii inapoi de la mine?
Excepțiile sunt puține și improbabile. Vă simțiți cu musca pe căciulă? Ați făcut ceva ce vă e jenă să mărturisiți, cum ar fi - ați luat mașina fără încuviințarea proprietarului?
nu..am avut si hartie pe eu sa pot iesi din tara cu masina..nu ma simt cu musca pe caciula.dar am auzit opinii cum ca asigurarea da intedeuna in judecata sa incerce sa isi recupereze paguba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana sub influenta alcoolului bullr3k bullr3k Buna ziua . Problema mea este urmatoarea . Intr-o dimineata eu si cu inca un prieten am plecat de la un club , amandoi fiind sub influenta alcoolului . Eu nu ... (vezi toată discuția)
Două dosare penale Lgbun Lgbun Ce se întâmplă cu două dosare penale ne judecate petrecute la 10 luni diferență~în localități diferite prima mia sarit un copil in fata masini .nu a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier produs cu alcool Tavi29 Tavi29 Buna sera am o intrebare am lovit o masina stationata pe margina drumului am fost gasit de cei de la politie cu alcool 0,43 in aer!intrebarea mea este daca ii ... (vezi toată discuția)