E posibil din cauza ca ati fost foarte agresiv sa va fi pus catuse la maini.
Nu, nu am fost agresiv. Nici măcar verbal, nu am jignit, nu am amenințat, nimic. Când au dorit să mă încătușeze, am spus textual: "mă opun verbal să fiu încătușat și să fiu dus la sediul poliției fără mandat, din curtea imobilului în care am dreptul și datoria să mă aflu. NU mă opun fizic." «- Am fost în imobilul bunicului meu la cererea expresă a mamei mele, și aveam și procură specială.
De asemenea am și poftit echipajul de poliție afară din locație, ca urmare au mai chemat un echipaj de poliție. Le-am pus domnilor polițiști în vedere anterior că încătușării mele că nu sunt instanță de judecată să se pronunțe că nu am dreptul să fiu în imobil, instanța urmând să se pronunțe, așa cum a afirmat chiar "moștenitoarea" de față cu ei. De asemenea că nu sunt procuror pentru a emite un mandat de reținere dacă nu au justificarea urgenței de a mă încătușa.
Am arătat și că "moștenitoarea" s-a folosit față de ei de un act caduc pentru a-și susține plângerea - un extras de carte funciară din august 2010, în condițiile în care bunicul meu a decedat la 10 septembrie 2010, iar eu, în data de 31 iunie 2014 (încătușarea a fost la data de 05 iulie 2014), am dat "moștenitorilor" în sala de judecată, în dosarul 31167/197/2010, în fața judecătorului, un extras de carte funciară a imobilului în care era trecut și sechestrul pus pe imobil din 2010.
Nu cred ca i-ar trebui 6 luni la avocat ca sa inteleaga situatia [...]
Dacă veți căuta din curiozitate pe portalul instanțelor de judecată (și la scj.ro) numele reclamantului Vlad (eu), și a celeilalte reclamante din dosar (mama mea), veți găsi numărul de dosarelor rămase pe portal, dar din care lipsesc însă multe care au dispărut de pe portal... Doar dosarul 31167/197/2010 are zece volume.
Pentru că mă gândesc că un avocat nu se poate ocupa doar de dosarele mele, și să le mai și înțeleagă, termenul de șase luni este destul de mic cred... De exemplu ar trebui să înțeleagă, pentru a-mi putea susține cauza, de ce într-un dosar de succesiune am chemat și în garanție moștenitorii sau un tutore al altui moștenitor (pentru mine este simplu: spoliându-l pe bunicul meu, o parte din masa succesorală a rămas în posesia lor, dar acea parte nu poate fi cerută decât printr-o acțiune accesorie de chemare în garanție pentru a se putea reîntregi rezerva mamei mele încălcată prin liberalități între vii). Mai sunt nenumărate alte exemple, de la efectuarea partajului dintre soți, în urma decesului, și abia apoi, prin constituirea masei succesorale rămasă după defunct, dezbaterea partajului judiciar, până la neconstituționalitatea articolului 43, aliniat 3 din OUG 80/2013, raportat la articolul 201, aliniat 1 din codul de procedură civilă (și altele). Dar acestea sunt alte discuții.
Va sfatuiesc inegistrarea intregilor amenintari cu mijloace specifice - sunt camere la nasture, breloc. Sa aveti pregatit totul tot timpul, inclusiv a telefoanelor date si primite.
Așa fac, mulțumesc pentru sugestie (și le mulțumesc frumos și celorlalți participanți la acest subiect). Iar convorbirile telefonice se înregistrează automat (mai nou).
Mulțumesc.