avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Semnatura falsa
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Semnatura falsa

Buna ziua,

Am cumparat prin prima casa un apartament si ieri m-am trezit ca cei de la banca mi-au facut si cesionat catre ei o polita de asigurare obligatorie a locuintei.
problema nu este aceasta polita (inteleg ca pentru a putea sa imi reinoiasca facultativa sunt obligat sa o am si pe aceasta) ci faptul ca pe polita, contract de cesiune, act aditional apare numele meu si o semnatura care nu este a mea.
am incercat sa discut cu cei de la banca dar fie sunt tampiti fie nu stiu despre ce e vorbaX-(X-(. Raspunsurile lor: Ati imputernicit pe cineva/e o semnatura generata de sistem/nu stim cine a semnat/ati fost si ati semnat sunt dea dreptul hilare si nerofesioniste.:O
Va rog sa-mi spuneti cui ar trebui sa ma adresez deoarece imi este teama sa nu ma trezesc cu alte documente semnate la banca, fara ca eu sa am cunostinta de acestea.
Banca este BRD iar agentia este DR. Taberei
Ultima modificare: Vineri, 26 August 2016
somnu, utilizator
Cel mai recent răspuns: somnu , utilizator 15:15, 30 August 2016
Buna ziua! Am crezut ca doar mie mi s-a intamplat.Intr-o situatie similara cu a dvs am fost si eu in decembrie 2013 la o institutie bancara mai exact la CEC Galati unde eu eram clauza dupa decesul mamei .Prin ianuarie la o luna dupa decesul mamei am fost sa verific daca mai avea ceva bani in cont.Dar surpriza mi-au spus ca s-au scos niste bani cu 3 zile inainte de a muri mama.Care ea nici nu s-a ridicat din pat iar semnatura nu semana cu a ei.Si acum mi se pare ciudat...
1. In contractul de imprumut ce scrie referitor la asigurare??
2. Plangere penala pt. fals in acte, pt. semnatura neconforma.
Buna ziua,

In contractul de imprumut scrie ca trebuie sa am o asigurare facultativa care sa acopere toate daunele si care sa o cesionez in favoarea bancii. Acest lucru l-am facut in 2012.
In cauza este o asigurare obligatirie PAD incheiata chipurile de mine si cesionata tot de mine catre banca (aici intervine semnatura falsa atat pe asigurare, act aditional la asigurarea facultativa cat si pe actul de cesiune).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare pad VandenAar VandenAar Buna ziua, Am o nelamurire legata de asigurarea PAD. În aprilie 2007 am luat un credit ipotecar de la o bancă (suma aproximativă 42.000 de euro) ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie pad -cesionat in favoarea bancii larisarazvan larisarazvan Buna ziua Detin un imobil ipotecat pentru care inchei anual o polita de asigurare facultativa pe care am cesionat-o bancii. Chiar in cuprinsul contractului ... (vezi toată discuția)
Polita pad B0gdan84 B0gdan84 Buna ziua, Am fost notificat de banca la care am un credit de nevoi personale cu ipoteca ( Banca Romaneasca) sa ma prezint la sediul in vederea semnarii ... (vezi toată discuția)