avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri nerambursabile pentru ONG
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri nerambursabile pentru ONG

Buna ziua,

As dori sa stiu daca se pot accesa fonduri nerambursabile pentru infiintarea unui ONG pentru copiii cu dizabilitati.

Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:15, 26 August 2016
Fonduri nerambursabile pentru infiintarea efectiva a ong-ului nu se pot solicita. Il infiintati dumneavoastra impreuna cu alte persoane interesate, desfasurati o perioada de timp activitati pe ong pentru diferite persoane si abia dupa aceea, cand veti avea si ceva exprienta si cand identificati clar o anumita problema pe care sa incercati s-o rezolvati si cu ajutorul acelor bani (pe langa cei atrasi de ong din alte surse) abia atunci va cautati liniile deschise in acea perioada si la care veti putea depune cererea de finantare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! un ong primeste in baza unui proiect fonduri pentru ... claudiola claudiola Buna ziua! Un Ong primeste in baza unui proiect fonduri pentru a ajuta membrii comunitatii sa isi infiinteze diferite forme de organizare (srl, pfa, ii. ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene lili77 lili77 buna ziua am infiintat un ONG as dori sa obtin fonduri structurale ,ce trebuie sa stiu ,va multumesc (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie pentru copii belacsabacsaba belacsabacsaba Buna ziua Sunt interesat de a infiinta o asociatie pentru copii orfani etnie rom. Cat ma coasta infiintarea si unde sa incep infiintarea. Multumesc (vezi toată discuția)