Societatea X a incheiat un contract cu o retea de telefonie mobila, contract semnat de ambele parti, compania de telefonie mobila spunandu-i subscrisei ca ii va trimite contractul in perioada imediat urmatoare. Au trecut doua saptamani, iar compania de telefonie mobila nu a trimis nimic, desi i-a fost solicitat sa trimita respectivul contract.
Poate fi considerat nul contractul?
Ce se poate face?
Multumesc!
Am solicitat companiei de telefonie mobila in mai multe randuri sa ne trimita contractul, insa aceasta refuza sau gaseste tot felul de motive pentru a nu il trimite. Intre timp am aflat ca persoana care lucra la compania de telefonie mobila si cu care noi am incheiat contractul, nu mai lucreaza in compania respectiva. Mentionez faptul ca au fost efectuate modificari la abonamentele subscrisei fara acordul acesteia si fara anuntarea prealabila, iar compania de telefonie mobila a sustinut ca doar respectiva persoana avea dreptul de a face aceste modificari.
Orange mobil
MioaraOlteanu
Buna ziua ! Am solicitat la firma Digi portarea unui nr. de telefon de la Orange . Portarea a fost acceptata de ambele companii de telefonie , in conditiile ... (vezi toată discuția)