avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis anulat

Am avut acum 3 ani permisul anulat in Italia, acum am venit in tara sa dau din nou de permis, merg la permise si dna respectiva imi spune ca am permis valabil.Intreb cum e posibil ? eu am hotararea judecatoreasca in geanta .Ii argumentez doamnei ca nu am permis , ea imi spune sa merg la politia rutiera sa cer sa-mi se anuleze permisul,pai de ce sa cer eu asta?
Nu ma pot inscrie la examen din cauza ca eu am permis asa spun organele romane. Ce sa fac? nu gasesc rezolvare.#-o
Incepeti cu un cazier auto - vedeti ce aveti inscris in el.
Permisul din Italia de care vorbiti a fost eliberat de catre autoritatile romane?
Ce intelegeti prin anulare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier auto - stergere AOlteanu AOlteanu Buna ziua. Am avut permisul de conducere anulat. Dupa ce termenul necesar de la sentinta definitiva a trecut, am dat din nou examen si am luat un nou permis ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto doina_dana doina_dana Sotul meu are permisul anulat,deoarece in urma unei verificari a unui echipaj de la politia circulatie,dupa ce a suflat in etilotest si a avut o alcolemie de ... (vezi toată discuția)
Examen auto Alexionut154 Alexionut154 Am fost condamnat 143/2000 la 5 ani cu aplicarea art/64 litera A si B pe o perioada de 2 ani nu mi-a fost anulat permisu auto categoria B iar si acum vreau sa ... (vezi toată discuția)