avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie pensionare - contract nou
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie pensionare - contract nou

Buna ziua, in data de 26.08.2016 am primit de la Casa de Pensii o adresa in care ne informeaza ca s-a emis decizia de pensionare-limita de varsta pentru un angajat. Azi ii inchidem contractul de munca in baza art. 56 lit. c, dar am dori sa continuam colaborarea cu el. Intrebarea este daca putem sa ii facem contract de munca cu 8ore perioada nedeterminata azi cu data incepere maine sau sa ii facem de maine contractul de munca cu incepere pe data de 31.08.2016? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters400311 , utilizator 13:03, 30 August 2016

Este corect ceea ce am raspuns in contextul intrebarii utilizatorului,

"Intrebarea este daca putem sa ii facem contract de munca cu 8ore perioada nedeterminata azi cu data incepere maine sau sa ii facem de maine contractul de munca cu incepere pe data de 31.08.2016?"-
Ultima modificare: Marți, 30 August 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca Anna-Nektaria Anna-Nektaria In luna iulie un salarit se pensioneaza pentru limita de varsta, dar atat conducerea cat si salaritul vor sa continuie relatia de munca. Este necesar un nou ... (vezi toată discuția)
Pensionare limita de varsta Ilie88 Ilie88 Buna ziua, Am un salariat care a primit decizia de pensionare pentru limita de varsta (reducere varsta standard de pensionare pt conditii deosebite) si ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca in cazul pensionarii gluten gluten Pentru pensie limita de varsta ,contractul de munca inceteaza de drept ca si la pensie anticipata si pensie de boala? Se face decizie de propunere la pensie ... (vezi toată discuția)