avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestare amenda - date obligatorii in redactarea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestare amenda - date obligatorii in redactarea contestatiei

Am depus o contestatie la o amenda de circulatie si, in plangerea redactata, nu am trecut adresa sectiei de politie (intimatului), am scris doar ”IPJ Ilfov - FR ...”, fara adresa exacta, fara alte date de identificare. Ce se intampla in cazul asta?

Va rog sa imi spuneti daca pot completa eu la dosar informatia asta si cum, sau daca trebuie sa astept sa primesc prin posta ca trebuie sa completez in termen de X zile dosarul cu informatia asta.
Multumesc.
O plângere împotriva unui proces-verbal de contravenție este o cerere de chemare în judecată, iar o cerere de chemare în judecată trebuie să conțină în mod obligatoriu numele şi prenumele, domiciliul sau reşedinţa părţilor ori, pentru persoane juridice, denumirea şi sediul lor.

Instanța vă va trimite o adresă prin care vă va pune în vedere, sub sancțiunea anulării plângerii, să comunicați sediul intimatei. Puteți să trimiteți această informație și acum, înainte de a primi adresa de la instanță. În actul pe care îl veți trimite instanței trebuie să scrieți numărul de dosar, număr pe care o să îl găsiți pe portalul instanțelor judecătorești.
[ link extern ]
In cazul in care nu veti face completarile respective,instanta va poate anula cererea conf.art.200(3)NCPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns la comunicare adresa - obiectul dosarului: plangere contraventionala Ionutbog Ionutbog Buna ziua. La data de 12 iunie a fost emisa o comunicare adresa prin care se solicita petentului ca intermen de 10 zile de la primirea prezentei ... (vezi toată discuția)
Comunicare adresã în procedura de regularizare a cererii de chemare în judecatã laur_ufo laur_ufo Buna seara,am depus o contestatie pentru anularea unei amenzi de circulatie si am primit o notificare in care mi se cere sa depun la dosar numele paratului ... (vezi toată discuția)
Mi s-a pus în vedere sã motivez în drept cererea, sub sancþiunea anulãrii ei Silviuvox Silviuvox Subiect: Contestatie la amenda ITM Buna ziua , am facut o contestatie la amenda ITM, si am primit o comunicare adresa de la judecatorie , unde scrie: in ... (vezi toată discuția)