avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Furt de identitate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Furt de identitate

Buna ziua,
In legatura cu un furt de identitate, sunt pe cale sa ajung in instanta, cu toate dovezile ca nu sunt eu proprietarul creditului. Ce suma de bani sau ce anume as putea cere ca daune morale? (avand in vedere ca am fost sunat de un avocat reprezentant la acea societate sa imi zica sa o rezolvam pe cale amiabila)
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:53, 30 Iulie 2019
Puteti cere orice suma considerati ca este de natura a constitui o "reparatie" a daunelor morale care v-au fost provocate. Daca veti incerca solutionarea pe cale amiabila, veti negocia suma respectiva...
Si in caz contrar de nu se achita acea suma ce se intampla?
Multumesc pentru raspunsul dat.
Daca nu respecta actul incheiat,va sugerez un act notarial,va adresati instantei de judecata.
Buna ziua,

In cazul in care cineva foloseste o poza cu buletinul (CNP-ul si Seria nu sunt vizibile in poza) altei persoane pentru a inchiria o garsoniera si ofera poza drept garantie.
Unde este cel mai indicat sa se depuna plangere pentru furt de identitate? La Politie sau la Parchet?
Multumesc
dvs vorbiti serios? care garantie? cat imi dati pe poza mea? Identitatea este data de CNP. Poze se gasesc pe net, formulare de CI, de asemenea...Haideti sa fim atenti la ceea ce facem si acceptam noi, fiindca astfel vom preveni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fotografii personale folosite pentru a ma defaima pe internet Daniel_1970 Daniel_1970 Buna ziua. Vreau sa fac o plangere impotriva unei persoane care mi-a furat pozele de la status si le foloseste pe net pentru a ma defaima alaturi de numele ... (vezi toată discuția)
Furt de identitate. credit facut pe numele meu. furtul datelor. StefanW StefanW Buna ziua, Revin in continuare cu aceeasi problema, furtul datelor cu, caracter personal pe care am semnalat-o si in postarile anteriorare. Momentan, din ... (vezi toată discuția)
Furt autoturism ane mari ane mari Buna seara, Acum 3 zile mi s-a furat masina, am recuperat-o zgariata, lovita Vreau sa stiu daca cei de la CASCO acopera reparatiile daca cel care a furat ... (vezi toată discuția)