Buna ziua,
In legatura cu un furt de identitate, sunt pe cale sa ajung in instanta, cu toate dovezile ca nu sunt eu proprietarul creditului. Ce suma de bani sau ce anume as putea cere ca daune morale? (avand in vedere ca am fost sunat de un avocat reprezentant la acea societate sa imi zica sa o rezolvam pe cale amiabila)
Puteti cere orice suma considerati ca este de natura a constitui o "reparatie" a daunelor morale care v-au fost provocate. Daca veti incerca solutionarea pe cale amiabila, veti negocia suma respectiva...
In cazul in care cineva foloseste o poza cu buletinul (CNP-ul si Seria nu sunt vizibile in poza) altei persoane pentru a inchiria o garsoniera si ofera poza drept garantie.
Unde este cel mai indicat sa se depuna plangere pentru furt de identitate? La Politie sau la Parchet?
Multumesc
dvs vorbiti serios? care garantie? cat imi dati pe poza mea? Identitatea este data de CNP. Poze se gasesc pe net, formulare de CI, de asemenea...Haideti sa fim atenti la ceea ce facem si acceptam noi, fiindca astfel vom preveni.
Furt autoturism
ane mari
Buna seara,
Acum 3 zile mi s-a furat masina, am recuperat-o zgariata, lovita
Vreau sa stiu daca cei de la CASCO acopera reparatiile daca cel care a furat ... (vezi toată discuția)